Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce TOP Vrijeme

Vremenska prognoza: Uz ozbiljne minuse u 2017.

Prema prognozama meteorologa iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine, stanovnici Bosne i Hercegovine u 2017. godinu će zakoračiti uz ”ozbiljno” niske temperature zraka.

Petak: malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U jutarnjim satima sa mrazom i maglom po kotlinama centralne i istočne Bosne. Jutarnja temperatura od -10 do -4, na jugu od -3 do 3, a najviša dnevna od -4 do 1, na jugu od 1 do 6 stupnjeva. Na planinama, jutarnja i dnevna temperatura koji stupanj i niža.

Subota: pretežno sunčano vrijeme uz mjestimično malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima sa mrazom i maglom po kotlinama središnje i istočne Bosne. Jutarnja temperatura od -11 do -4, na jugu od -3 do 2, a najviša dnevna od -2 do 3, na jugu od 5 do 10 stupnjeva. Na planinama, jutarnja i dnevna temperatura koji stupanj i niža.

Nedjelja: pretežno sunčano vrijeme uz mjestimično malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima s mrazom i maglom po kotlinama središnje i istočne Bosne. Jutarnja temperatura od -11 do -4, na jugu od -3 do 2, a najviša dnevna od 0 do 6, na jugu od 5 do 10 stupnjeva. Na planinama, jutarnja i dnevna temperatura koji stupanj i niža, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda, prenosi N1.

Povezani Članci

Kandidatura Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva: Nije bitno tko se kandidira nego tko koga bira

Volim Jajce

Koliko je Jajce daleko od Europe

Volim Jajce

PREGLED TJEDNA Gdje je zaštita od svih pušenja u BiH?

Volim Jajce
Učitavanje....