Volim Jajce
BiH Jajce

Udruga ugostitelja općine Jajce traži hitan sastanak s načelnikom općine Jajce

Na redakcijski mail primili smo dopis Udruge ugostitelja općine Jajce, naslovljen na načelnika općine i predsjedatelja OV Jajce, a povodom pokušaja iznalaženja problema s kojima su suočeni zbog uvedenog izvanrednog stanja i naredbe o zatvaranju ugostiteljskih objekata, kao i povodom najavljenog početka izvođenja radova u ulici Hrvoja Vukčića Hrvatinića.

Kako se vidi iz dopisa, nitko od ugostitelja nije konzultiran po pitanju zatvaranja ulice Hrvoja Vukića Hrvatinića u periodu od četiri /4/ mjeseca, koliko bi trebali trajati radovi na rekonstrukciji.

Misle li općinske vlasti uopće o brojnim ugostiteljskim objektima smještenim u središtu grada ili je posrijedi namjera da im se, čak i nakon što prođe izvanredno stanje zbog virusa COVID-19, onemogući rad na duži period???

Svi se nadamo da ova krizna situacija neće dugo potrajati, te da će Jajce uspjeti dio nastale štete nadoknaditi tijekom turističke sezone. No, ukoliko se središte grada zatvori tijekom cijeloga ljeta, onda ne možemo očekivati ni održavanje manifestacija kao što su Kazališne igre, niti bilo kakav profit od turizma. U tom slučaju, brojni ugostitelji bili bi prinuđeni staviti ključ u bravu i otpustiti ljude koji su kod njih uposleni.

Kako doznajemo od pojedinih ugostitelja, oni će poduzeti sve što je u njihovoj moći kako bi zaštitili svoja i prava svojih radnika.

Na općinskim vlastima je da odluče hoće li uvažiti mišljenje ugostitelja ili ćemo imati još jednu kriznu situaciju u Jajcu.

Povezani Članci

Usvojen Nacrt proračuna Općine Jajce za 2020.godinu

Volim Jajce

Srbska čast, Askeri i karneval u Čapljini

Volim Jajce

Večernjakov pečat održat će se 18. svibnja u Mostaru

Volim Jajce
Učitavanje....