Volim Jajce
Aktualno

U okviru Planinarskog društva Ćusine s radom počela planinarska sekcija

U okviru Planinarskog društva Ćusine s radom je počela i planinarska sekcija, kojoj se  već na prvom sastanku održanom danas pridružilo 19 učenika.

Jutros ispred muzeja AVNOJ-a učenici su zajedno s profesorom Mirkom Ljubezom napravili šetnju do Planinarskog doma, gdje je održan sastanak s novim članovima sekcije, tokom kojeg su se učenicima obratili profesor Ljubez i Velid hrnjić, predsjednik Planinarskog društva Ćusine.

U ugodnoj atmosferi, dogovoreni su planovi za novu sezonu, kao i neke konkretne aktivnosti, između ostalog i prvi pohod u kojem će učestvovati članovi sekcije, a koji će biti upriličen na planinu Vranicu, već sljedeće nedjelje, o čemu ćete detaljno moći čitati na fb stranici Planinarskog društva Ćusine.

Dobro društvo, veza s prirodom, tjelovježba, čist zrak i svjetlost dana redom su čimbenici što planinarenje čine aktivnošću punom blagodati za tijelo i um, a samo 7 sati planinarenja tjedno smanjuju mogućnost ranije smrti za 40%. Dovoljno podaka da se pridružite sekciji i Planinarskom društvu Ćusine, te poboljšate kvalitetu života.

 

(JajcePress)

Povezani Članci

POKUŠAJ OSVAJANJA LAŠVANSKE DOLINE: U zasjedi muslimanskih snaga živote izgubilo 18 hrvatskih vitezova

Volim Jajce

HNS sutra obilježava 26. obljetnicu Hrvatske Republike Herceg-Bosne

Volim Jajce

ČAVARA: Država je potpuno zakazala; počinitelji ratnog zločina nad bugojanskim Hrvatima moraju odgovarati

Volim Jajce
Učitavanje....