Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce Politika TOP Županija Središnje Bosna

U Novom Travniku održan sastanak kandidata za načelnike općina u Županiji Središnja Bosna

Na radnom su sastanku, kandidati za načelnike općina, posebnu podršku dali Stjepanu Duji kao najmlađem kandidatu za načelnika u Županiji Središnja Bosna. Pozvali su na zajednistvo, predan rad, odgovoran pristup i kolegijalan međusobni odnos, jer snaga je u zajedništvu, poručili su kandidati.

 

Novi Travnik i zajednički kandidat stranaka s hrvatskim predznakom za načelnika Općine, Stjepan Dujo, bili su domaćini susreta i radnog sastanaka kandidata za načelnike općine ispred koalicija stranaka s hrvatskim predznakom u Županiji Središnja Bosna. U posjetu Novom Travniku, kandidati za načelnike općina u Županiji Središnja Bosna (Gornji Vakuf- Uskoplje, Bugojno, Jajce, Travnik, Vitez, Busovača, Kiseljak, Fojnica i Kreševo) zajedno sa najmlađim kandidatom za načelnika općine u SBŽ, Stjepanom Dujom, odali su počast poginulim pripadnicima HVO-a u Novom Travnik.

 

img_0091

 

Na središnjem spomen-obilježju na trgu ispred zgrade Općine Novi Travnik, položili su vijence, zapalili svijeće a molitvu za poginule branitelje držao je don Donald Marković, župnik u Župi Presvetog Srca Isusovog iz Pećina u Novom Travniku.

Na radnom su sastanku, kandidati za načelnike općina, posebnu podršku dali Stjepanu Duji kao najmlađem kandidatu za načelnika u Županiji Središnja Bosna. Pozvali su  na zajednistvo, predan rad, odgovoran pristup i kolegijalan međusobni odnos, jer snaga je u zajedništvu, poručili su kandidati.

 

Dnevnik.ba

Povezani Članci

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ BiH je već trebala biti u NATO-u i EU

Volim Jajce

SLAVI SE TRI DANA Pravoslavni vjernici danas slave Božić

Volim Jajce

Vlada SBŽ-a raskinula dva ugovora o koncesiji za vjetroelektrane na Vlašiću

Volim Jajce
Učitavanje....