Volim Jajce
Aktualno EU Poduzetništvo TOP

Todorić: Sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi

Zakon o postupku izvanredne uprave u tvrtkama od sistemskog značaja objavljen je u Narodnim novinama i danas stupa na snagu. Agrokor je uputio priopćenje u kojem stoji da je aktivirao Zakon o sistemskim tvrtkama, prenosi HRT.

Cijenjene kolege, zaposlenici Agrokor koncerna, poslovni suradnici, partneri, uvažena javnosti,

želim vas obavijestiti kako je Uprava Agrokora, sa mnom na čelu, pokrenula proces aktivacije Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku. Navedenu odluku donosim u uvjerenju kako je to u najboljem interesu za svakog pojedinog zaposlenika, partnera, dobavljača, svih drugih dionika te cjelokupnog gospodarstva. Iskreno se zahvaljujem svim zaposlenicima, bliskim suradnicima i partnerima s kojima sam izgradio najznačajniju tvrtku u povijesti Republike Hrvatske. Svih sam ovih godina, pa i u posljednjim izrazito izazovnim trenucima, davao svoj maksimum kako bi osigurali stabilnost kompanije, kako bi sačuvali preko 60 tisuća radnih mjesta te osigurali opstojnost i prosperitet čitavog Agrokor koncerna. Još jednom pozivam sve one koji mogu doprinijeti da Agrokor nesmetano nastavi s radom, da se sačuvaju radna mjesta i da se omogući daljnji razvoj, da učine sve u svojoj moći da se to i ostvari. Četrdeset godina sebe uložio sam u izgradnju cijele Hrvatske i regije, stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi, stoji u priopćenju Ivice Todorića, predsjednika Agrokor koncerna.

Jutros pri dolasku na posao u Agrokorov toranj direktor restrukturiranja tog koncerna Antonio Alvarez III. nije htio komentirati najnoviji razvoj događaja, no HRT-ovu novinaru Andreju Rašljaninu ipak je dao kratku izjavu da ostaje u procesu.

Dnevnik.ba

Povezani Članci

DUGOROČNA PROGNOZA Božićni blagdani ipak bez snježnih pahulja, ali uz niske temperature

Volim Jajce

Od osmanske uzurpacije do Bakirove lamentacije

Volim Jajce

Zbog čega bi Hrvati i Bošnjaci trebali obilježavati 6. kolovoza, kao posebno važan datum?

Volim Jajce
Učitavanje....