Volim Jajce
Aktualno Jajce Politika TOP

TKO DRUGOME JAMU, SAM U NJU UPADA Kako je Savez ( SDA,SBB, SBIH) upao u jamu, koju je kopao koaliciji “Za bolje sutra Jajcu”

U petak je Savez SDA, SBB i SBiH napravio ogromnu političku glupost, kojom je pokazao politički amaterizam kao i podlost obzirom da namjera “okupljanja s građanima” niti u kojem slučaju nije imala za cilj “pokrenuti procese u Općinskom vijeću i omogućiti građanima da budu informirani o stanju u Vijeću”, kao što se i najavljivalo. Uostalom , kako se to mislilo da će građani nešto poktrenuti, a što nije dosadašnjih četrnaest rundi pregovora dviju strana.

Za mjesto radnje izabran je ured Predsjedavajućeg OV Jajce, kako bi se javnosti prikazala simbolika ovog čina, obzirom da ovo mjesto prema svemu sudeći pripada predstavnicima koalicije Za bolje sutra Jajcu.

Kako se već raznim medijskim spinovima htjelo predstavnike koalicije prikazati kao neradnike, odnosno kao glavne uzročnike aktualne situacije sad se to htjelo i dokazati na djelu.

Znači cilj Saveza je bio organizirati ovo “pučko druženje” u uredu Predsjedavajućeg OV Jajce uz pretpostavku da se na isto neće odazvati predstavnici koalicije Za bolje sutra Jajcu, poslikati kako bi javnosti prikazali da oni kojima taj ured pripada uopće nisu došli i opaliti po medijima. Kako doznajemo, čak su i predstavnici nekih lokalnih portala bili tamo. Priča je očito bila spremna, samo su falile slike kao dokaz.

Ali od druge strane im je pripremljen hladan tuš. Vijećnici koalicije Za bolje sutra Jajcu su se odazvali ovom “druženju”, čak su došli prije organizatora, a uz to pozvali i novinare TV KISS što je prema izvješću za javnost od strane koalicije, kod predstavnika Saveza  izazvalo revolt i negodovanje, iako je prema njima cilj druženja bio informirati građane o stanju u Vijeću.

Nakon toga nastao je muk te još uvijek javnost naše općine od organizatora (Savez SDA,SBB, SBiH) nije dobila izvješće o zaključcima sa ovog okupljanja s građanima, iako su predstavnici nekih lokalnih portala bili tamo.

 

volimjajce.com

 

Povezani Članci

BURNO U PARLAMENTU BiH: Žestoka rasprava Nikole Lovrinovića i Adila Osmanovića oko Pelješkog mosta

Volim Jajce

Marijana Petir – Hrvati u BiH sustavno su diskriminirani u svim segmentima života

Volim Jajce

JAJCE: Danas počinje Božićni malonogometni turnir

Volim Jajce
Učitavanje....