Volim Jajce
Aktualno Jajce Politika TOP

Predizborni skup Koalicije za bolje sutra Jajcu na Vrbici

Predizborni skup Koalicije za bolje sutra Jajcu održan je jučer na Vrbici pred velikim brojem mještana ovog naselja.
Skup je otpočeo minutom šutnje za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu ,kao i za one koji su ukopani na groblju na Vrbici.

Nazočnima se kao domaćin skupa prvo obratio Zoran Marjanović (Selo Vrbici),predsjednik MZ Mile-Vrbica, istovremeno i kandidat ove Koalicije na listi za Općinsko vijeće Jajce te je iste upoznao sa dosadašnjim radom .
Osim njega ,na listi Koalicije za bolje sutra Jajcu ,još je i Marijo Jakešević ,tajnik MZ Mile-Vrbica.
Nakon obraćanja domaćina mještane su pozdravili i svojim govorom pozvali na jedinstvo i zajedništvo , gospodin Ivo Šimunović ,Predsjednik HDZ -a BiH i Ivan Jakešević, Predsjednik HDZ 1990.

Najveću pažnju sudionika ovog skupa pridobio je kandidat za načelnika općine Jajce dr. Stipan Jezerčić . Isti se je u uvodnim riječima predstavio nazočnima , a nakon čega je prezentirao svoj i program Koalicije za bolje sutra Jajcu ,kojim će se voditi,ukoliko dobiju podršku birača na ovim izborima.
Još jednom je istaknuo da je glavni naglasak samog programa OSTANAK I OPSTANAK u Jajcu, kao i niz mjera koje su međusobno povezane, a u konačnici sve zajedno daju garanciju boljeg života u Jajcu .
Besplatni udžbenici za sve osnovnoškolce,sufinanciranje boravka djece u vrtiću od strane općine Jajce ,osnivanje jaslica te odjela za stare i nemoćne ,samo su neki od planova iz programa ove Koalicije.

Kao i sa svih dosad održanih predizbornih skupova Koalicije za bolje sutra Jajcu i sa skupa održanog na Vrbici poslana je poruka zajedništva i želje da se u Jajcu konačno neke stvari počnu mijenjati na bolje. Jer JAJCE ZASLUŽUJE BOLJE.

(zaboljesutrajajcu.com)

Povezani Članci

Oglasio se i Hozanov jaran, čovjek koji bi gradio MHE na Plivi

VJ Urednik 1

Poštujemo žrtve drugih, ali i Hrvati Lepeničke doline imaju pravo na istinu

Volim Jajce

Ivo Lučić: U BiH je na djelu institucionalno nasilje

Volim Jajce
Učitavanje....