Volim Jajce
Aktualno Jajce Politika TOP

Predizborni skup Koalicije za bolje sutra Jajcu na Milama

Na predizbornom skupu “Koalicije za bolje sutra Jajcu” održanom sinoć u naselju Mile, pred velikim brojem okupljenih mještana, uz uvodne riječi domaćina,  predstavljeni su kandidati koalicije za Općinsko vijeće Jajce. Nazočnim su se nakon uvodnih riječi obratili i predsjednici stranaka HDZ BiH, HDZ 1990 i HKDU, članica Koalicije.

Mještani MZ Mile su nazočne upoznali s nekim od problema kao i nelogičnostima aktualne vlasti i načelnika, koje se tiču ovog naselja. Među tim nelogičnostima je svakako to da ovo naselje nema priključak na gradski vodovod, iako je najbliže Plivskim jezerima koja napajaju pitkom vodom većinu općine Jajce.

Isto tako ovo naselje nije uključeno u projekat izgradnje kanalizacije, koji je u tijeku na desnoj obali Vrbasa, pa tako otpadne vode  završavaju u Plivskom jezeru.

Kao vrhunac događaja skupu se obratio kandidat  za načelnika dr. Stipan Jezerčić, koji je predstavio svoj izborni program, pojasnivši  što planira uraditi ili promijeniti kroz gospodarstvo, općinske službe i sam razvoj općine, zdravstvenu i socijalnu zaštitu, turističku ponudu, sport itd.

Budući se mjesna zajednica Mile naslanja na naše Plivske bisere donosimo Vam dio izbornog programa vezano uz oblast turizma:

– strategijskim marketinškim djelovanjem unaprijediti razvoj turizma i promovirati turističku ponudu grada Jajca sa svim njegovim znamenitostima
– sustavno i koordinirano postupati i prilagođavati turističke ponude svim razinama tržišta, s ciljem uspostavljanja i održavanja dugoročnih odnosa i dugoročne profitabilnosti.
– posebnu pažnju obratiti na turističku infrastrukturu, ljudske i organizacione kapacitete
– proširiti turističku ponudu vezanu uz naše rijeke ( ribolov, rafting)
– markirati i urediti planinarske i rekreativne staze
– izgraditi biciklističke staze i šetnice uz Plivu
– u turističku ponudu staviti lovačke i planinarski dom
– revitalizirati zimski i seoski turizam

skup-mile

(zaboljesutrajajcu.com)

Povezani Članci

ŠOVINISTIČKA PORUKA ODJEKNULA REGIJOM: Bošnjački reprezentativac ne smatra Hrvate u BiH pravim Hrvatima

Volim Jajce

(VIDEO) Šerif Patković pozdravio “tekbirom”, zenička Arena odgovorila “Allahu ekber

Volim Jajce

Ministri HDZ-a nemaju nikakve veze s izgradnjom Arhiva na zemljištu KŠC-a u Travniku

Volim Jajce
Učitavanje....