Volim Jajce
Aktualno BiH Politika TOP

POLITIKA ZASJENILA SOCIJALNE PROBLEME Čović: Ključ trajne stabilizacije BiH njezino uređenje po mjeri sva tri naroda

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović susreo se s predsjednikom Vlade Republike Srbije Aleksandrom Vučićem u Mostaru. Dragan Čović je još jednom čestitao Vučiću izbornu pobjedu kazavši da je to važan korak ka stabilizaciji prilika u regiji i da je njegov posjet BiH i Mostaru velika i važna poruka u smislu opredjeljenosti za razvoj bilateralnih odnosa dvije zemlje. Tijekom susreta razmijenjena su iskustva o europskom putu obje zemlje.

Čović je istaknuo da je nužno zaustaviti negativni trend političkih prilika u BiH koji je zasjenio socijalne probleme i europsku perspektivu BiH. Pri tomu je izrazio uvjerenje da je ključ trajne stabilizacije unutarnjih prilika i odnosa u BiH njezino uređenje po mjeri sva tri njezina naroda. Put ka EU nema alternativu za Bosnu i Hercegovinu, naglasio je Čović.

Sugovornici su ocijenili da je mostarski sajam izvrsna prigoda da se razgovara o mogućnostima ulaganja i razvoja gospodarskih odnosa na obostranu korist. Predsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić je naglasio da su stabilni i dobri odnosi interes dviju zemalja i regije, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Večernji.ba

Povezani Članci

HRVATI NAPUSTILI PARLAMENT: Zastupnički dom odobrio Prijedlog zakona o izbornim jedinicama

Volim Jajce

Obnova stare kapelice na Kočanovici

Volim Jajce

Glasovi poštom donijeli desetke mandata hrvatskim strankama

Volim Jajce
Učitavanje....