Volim Jajce
Aktualno

OGROMNA KOLIČINA NOVČANICA OD 500 € ZAČEPILA KANALIZACIJU U ŽENEVI Misterij u odvodu: Tko je bacao novac u WC školjku u banci i uglednim restoranima?

Deseci tisuća eura bačeni su u zahodsku školjku švicarske banke UBS u Ženevi, te u zahode obližnjih ugostiteljskih objekata, prenosi britanski Guardian.

Švicarski istražitelji vjeruju da je ova ogromna količina novca, koja je začepila odvode u banci i trima uglednim restoranima, došla iz jednog privatnog sefa švicarske banke, a sef je koristila neimenovana Španjolka.

Njezin odvjetnik pojavio se u lokalnoj policijskoj postaji, kako piše Tribune de Genève, kako bi ponudio novac za pokrivanje troškova vodoinstalaterskih radova u poslovnici UBS banke te u tri restorana, ali nije objašnjavao zašto je novac bacan u zahodske školjke.

Šteta zbog začepljenja navodno iznosi nekoliko tisuća švicarskih franaka.

Policiju je prvi zvao konobar u pizzeriji du Molard kad je osoblje otkrilo da je muški zahod začepljen desetinama iscjepanih novčanica od 500 eura koje su završile u kanalizacijskim cijevima.

Uništavanje novčanica u Švicarskoj samo po sebi nije kažnjivo djelo, ali istražitelji u Ženevi svejedno dalje istražuju slučaj zbog sumnjivih okolnosti.

 

(poskok.info)

Povezani Članci

AKO JAJČANI BUDU PAMETNI EDIN HOZAN ĆE PONOVNO U ŠKOLU Kao profesor ili kao ravnatelj, manje je bitno i za Jajce manje štetno

Volim Jajce

Čović: Dogodit će se neke stvari u ovih mjesec dana

Volim Jajce

Upućena otvorena prijetnja Hrvatima Fojnice

Volim Jajce
Učitavanje....