Volim Jajce
Aktualno Izdvajamo Jajce Povijest TOP

Jajce:Načelnik općine Jajce “zaboravio” čestitati 24. Obljetnicu osnutka HVO-a

Dana 15.04.2016.godine načelnik općine Jajce čestitao je 24-tu obljetnicu osnutka Armije BiH na službenoj stranici općine Jajce:

U povodu 15. aprila – Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine iskrene čestitke svim pripadnicima Armije R BiH uz zahvalnost za doprinos u očuvanju naše domovine, Bosne i Hercegovine.

Posebnu zahvalnost dugujemo šehidima i poginulim borcima, te ratnim vojnim invalidima koji su za odbranu naše domovine dali najveći doprinos. Danas kada obilježavamo 24-tu godišnjicu od formiranja Armije R BiH naš zadatak i naša odgovornost je da buduće generacije naučimo čuvati uspomene na izgubljene živote koji su pali na putu stvaranja jedinstvene, suverene i slobodne Bosne i Hercegovine”.

Načelnik Općine Jajce Edin Hozan

Sedam dana prije ,odnosno 08.04.2016. godine ,obilježavala se obljetnica osnutka HVO-a ,dok je istog dana poginuo i Franjo Ladan Pancer,inače  prva žrtva Domovinskog rata.

Čestitka načelnika  povodom osnutka HVO-a, je izostala ,kao i spomen na one, koji su najzaslužniji za oslobođenje općine Jajce te koji su istom tom načelniku omogućili da ,uživajući plodove nečije borbe ,uz sve njihove žrtve ,slobodno obnaša svoju funkciju sa svim privilegijama ,koje mu ista omogućuje.

Na ovaj način ,načelnik općine Jajce je još jedanput dokazao ,da je načelnik samo jednog naroda i da ne želi uvažavati druge ,bez obzira što to od njega zahtijeva pozicija na kojoj se nalazi.

Kao građanin općine Jajce ,Edin Hozan može čestitati kome što želi, ali ako se potpisuje kao načelnik općine Jajce ,u najmanju ruku bi bilo korektno da se isto odnosi prema svim građanima općine Jajce, a samim tim, kod istog,makar formalno,proceduralno  i protivno volji, bi jednak status trebali imati Armija BiH i HVO.  

Barem za vrijeme načelničkog mandata.

volimjajce.com

Povezani Članci

Marinko Čavara primio izaslanstvo iz općine Jajce

Volim Jajce

Dodik: Hrvatska ima pravo graditi Pelješki most, bošnjačke stranke nepotrebno stvaraju problem

Volim Jajce

Hrvatska lako protiv Čilea, u petak protiv Njemačke za prvo mjesto

Volim Jajce
Učitavanje....