Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce Školstvo i obrazovanje TOP

JAJCE: SCU Travnik organizira pripreme za državnu maturu u SŠ “Nikola Šop”

Želite li saznati kako odabrati najbolji studij i zanimanje za sebe? Koja zanimanja će Vam omogućiti dobar posao? Koji Vas izazovi čekaju na putu za uspješnu karijeru?

Odabrati studij i buduću karijeru nije lako stoga vam SCU Travnik u suradnji sa Otvorenim učilištem Algebra nudi mogućnost pripreme za državnu maturu i upis na fakultet.

 

S ciljem predstavljanja projekta Pripreme za državnu maturu, u četvrtak 26. siječnja 2017.godine u 12:00h, Središte za cjeloživotno učenje Travnik održat će prezentaciju i karijerno savjetovanje u SŠ Nikola Šop Jajce

Cilj održavanja prezentacije jeste upoznati maturante sa aktivnostima koje ih očekuju pri završetku srednje škole, pripremama za državnu maturu i upis na fakultet do odabira studija i zanimanja.

Potreba za jednim ovakvim projektom pojavila se s ciljem smanjenja troškova roditeljima i maturantima koji svake godine odlaze na pripreme u Hrvatsku što zahtjeva dodatne troškove. Izvođenjem projekta PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU od ove godine maturanti imaju mogućnost priprema i u svojoj državi.

Prijave za II. Modul PRIPREMA ZA DRŽAVNU MATURU koje će se održati u veljači su u tijeku!

Više informacija potražite na  http://scu-bih.ba/

 

(volimjajce.com)

Povezani Članci

SVEČANO OBILJEŽENA 28. OBLJETNICA UTEMELJENJA HDZ JAJCE

Volim Jajce

Tonćo Ladan, odlomci iz romana – Gola bol 12. dio

Volim Jajce

USKORO KAVA BEZ CIGARETE Značajan korak bliže FBiH bez duhanskog dima

Volim Jajce
Učitavanje....