Volim Jajce
Aktualno BiH TOP

INSPEKCIJE NEKE OPĆINE ZAOBILAZE U ŠIROKOM LUKU? Bradara sumnja u selektivan pristup Porezne uprave prema općinama u FBiH

Predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBIH Lidija Bradara na jučerašnjoj 16.sjednici ovog Doma uputila je jednu inicijativu te postavila izaslaničko pitanje. Pitanje je upućeno   Poreznoj upravi Federacije BiH,  a odnosi se na njihove aktivnosti, odnosno obavljene kontrole u općinama u prošloj godini, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Naime, Bradara je izrazila sumnju u selektivan pristup Porezne uprave prema općinama, jer PU navodno nema dovoljan kapacitet da na terenu nadzire cijeli teritorij Federacije.

„Prema mojim saznanjima s terena, određene općine imaju inspekcijski nadzor po nekoliko čak i do deset puta, pa čak i za vrijeme blagdana, dok neke Uprava gotovo nikad ne posjećuje. Kao što sam za ravnomjeran razvoj Federacije BiH tako sam i za ravnomjeran inspekcijski nadzor svih općina u Federaciji BiH“, poručila je Bradara u pitanju upućenom Poreznoj upravi Federacije BiH.

Povezani Članci

S ONU STRANU PLIVE “VATAN” TRAVA RASTE

Volim Jajce

Ostanite, gospodo, sami: Mi pohađamo ubrzani tečaj njemačkog

Volim Jajce

Danas 1/4 finalne utakmice Božićnog malonogometnog turnira u Jajcu

Volim Jajce
Učitavanje....