Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce TOP

Gradska sportska dvorana se uređuje za slučaj potrebe smještaja pacijenata oboljelih od virusa COVID-19

Sukladno uputama nadležnog Stožera civilne zaštite, danas je u Jajcu provedena akcija pripreme Gradske sportske dvorane za smještaj pacijenata oboljelih od virusa COVID-19.

Premda u Jajcu do sada nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze ovom bolesti, poduzete su mjere kako bi se osigurao određen broj ležajeva za potrebe prihvata eventualnih pacijenata.

Prema uputama Općinskog stožera civilne zaštite, izvršena je dezinfekcija sportske dvorane, te je postavljeno 66 ležajeva. U slučaju potrebe, postavit će se i novi ležajevi na drugim lokacijama.

Ležajeve su ustupili: Župa sv. Ivana Krstitelja Podmilačje, Crveni križ Jajce, Opća bolnica Jajce, te Planinarski dom Ćusine.

Prijevoz ležajeva s četiri lokacije omogućila je auto-škola Topić, a za ostalo su se pobrinuli djelatnici javnih ustanova “Sport i rekreacija” i “Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca”, te mnogobrojni članovi udruge “Vitezovi kraljevskog grada Jajca”.

Vitezovi su se stavili na raspolaganje Općinskom stožeru civilne zaštite i za svaki drugi vid pomoći u vrijeme trajanja ove krize, kako to i nalaže njihov Kodeks časti.

Nadamo se da su ove mjere samo preventivnog karaktera i da neće biti potrebe za korištenjem smještajnih kapaciteta u Gradskoj sportskoj dvorani.

Volimjajce.com

Povezani Članci

Humanitarna akcija: Dvanaest tisuća maraka za pomoć bolnici u Travniku

Volim Jajce

SPORTSKI CENTAR “PLIVA”: Zbog čega nas ignorirate!?

Volim Jajce

Velike obmane malog predsjednika SDA Hrvatske

Volim Jajce
Učitavanje....