Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce TOP

(G)RADITE ŠTO ŽELITE Općina Jajce ukida građevinske dozvole!

Kako se već dokazalo da se ne smije, ne može i neće suprotstaviti bespravnoj gradnji džamija po Jajcu, odnosno gradnji bez građevinske dozvole, načelnik općine Jajce odlučio je pravo na bespravnu gradnju legalizirati i na ovaj način omogućiti svim građanima da po zakonu grade bespravno.
Treba istaknuti da ovo nije nikakvo načelnikovo pogodovanje Medžlisu, nego svim građanima općine Jajce.

Naime, kako doznajemo općina Jajce je donijela odluku da će ukinuti građevinske dozvole, a i urbanističke također. Ukida se isto tako prostorni i regulaciji plan te proglašavaju bespotrebnim u našoj općini.
Zakon o građenju SBK se momentalno stavlja van snage na teritoriju općine Jajce kao i svi drugi zakoni koji reguliraju oblast građenja.
Sve što će vam za gradnju biti potrebno u budućnosti jeste komad zemlje i novac. Porijeklo novca nije bitno, nego je bitno da se troši. Jednostavno da ne može biti jednostavnije. Susjedi nek pucaju od ljubomore .
Novim mjerama će općina Jajce čak i profitirati na način da neće imati potrebu za upošljavanjem građevinskog inspektora koji je već na plaći općine Jajce ali iz tko zna kojih razloga još uvijek ne radi svoj posao. Momentalno će isti dobiti otkaz što će doprinijeti smanjenju broja uposlenih u lokalnoj upravi kao i dodatne uštede.
Ovim činom se u Jajcu nakon ukidanja Općinskog vijeća nastavlja s praksom ukidanja i drugih bespotrebnih stvari i zakonskih procedura, a kako bi se vratila vladavina zakona koji, u biti, više neće niti postojati.
Kako rekoše u općini Jajce cilj ovih mjera je da se stavljanjem van snage određenih zakona želi omogućiti da nitko ne može reći da se u Jajcu nešto radi protivno zakonu. Jedini način da u Jajcu sve bude po zakonu jeste da se određeni zakoni stave van snage.
Isto tako u općini Jajce se nadaju da će na ovaj način privući investitore, čak i one iz zapadnih zemalja kojima su do sada za pokretanje nekog posla u Jajcu vrata bila zatvorena pa su stoga svoje proizvodne pogone gradili po okolnim općinama.
Hozanov pašaluk postat će sve privlačenje mjesto za život. Mjesto u kojem zakoni više neće biti čak niti mrtvo slovo na papiru…

OVAJ TEKST JE SATIRIČNE NARAVI ODNOSNO IZMIŠLJEN…
Cilj teksta jeste ukazati na činjenicu da u Jajcu nisu svi jednaki pred zakonom. Dok se većina građana mora pridržavati zakona, određeni pojedinci mogu nekažnjeno raditi što žele. Inspekcije očito na području općine Jajce za takve pojedince nemaju nadležnost za djelovanje.

 

volimjajce.com

Povezani Članci

TRILER O KOJEM ĆE JOŠ DUGO PRIČATI RUKOMETNI SVIJET Hrvatska prokockala sedmerac za finale

Volim Jajce

POVIJESNI DAN ZA BILE Udruga “Naš Hajduk” postala vlasnik četvrtine kluba

Volim Jajce

Sarić iz Rumunjske stigao u Metalleghe

Volim Jajce
Učitavanje....