Volim Jajce
Aktualno Izdvajamo Jajce Politika TOP

Dr.STIPAN JEZERČIĆ-Konačno jedan dobar kandidat za načelnika općine Jajce

Nakon što je u javnosti i službeno objavljena informacija o predloženom kandidatu OO HDZ BiH Jajce za načelnika općine Jajce za nadolazeće lokalne izbore, a prema dosadašnjim reakcijama, može se već stvoriti utisak da je u ovom trenutku dr.Stipan Jezerčić, u najmanju ruku jako dobar prijedlog.

U najboljim je godinama, obiteljski čovjek, otac četvoro djece, obrazovan, a ujedno i s političkim iskustvom i bez bilo kakvih mrlja u životnoj, poslovnoj te političkoj karijeri.

Sve navedene osobine, inače bi trebao imati bilo tko, tko iole misli da zaslužuje danas biti kandidat, sutra eventualno i načelnik općine Jajce, naravno uz planove i programe, koje će ponuditi biračkom tijelu u kampanji.
Obzirom da je isti kao kandidat OO HDZ-a BiH Jajce, tek predložen ostalim hrvatskim političkim opcijama u općini Jajce na razmatranje o zajedničkoj podršci jednog kandidata, još uvijek je nepoznanica da li će ova podrška biti i neupitna.
Iako ne postoji niti jedan razlog da dr.Stipan Jezerčić ne bude opće prihvaćen te kao netko tko svakako zaslužuje dobiti priliku da vodi ovaj grad, lako je moguće da će se od strane nekih pojedinaca ili hrvatskih stranaka ova podrška uvjetovati određenim ustupcima, čak i pod cijenu isticanja nekog drugog kandidata, kao konkurenta dr.Jezerčiću.

Takve situacije su se kod nas već dešavale, a i obzirom da na političkoj sceni postoje individualci, koje opći interes puno ne zanima ,nego samo i isključivo osobni, vrlo je moguće da se netko takav i pojavi te uđe u ovu avanturu, ne razmišljajući pri tome o posljedicama, koje bi takav čin prouzročio, unaprijed svjestan o nepostojanju izgleda da će pobijediti.

Nadajmo se ipak da se takve stvari neće desiti, kao i da će dr.Stipan Jezerčić dobiti podršku svih onih, koji misle dobro ovom gradu, ne promatrajući ga pri tome samo kroz stranku, koja ga je predložila, nego isključivo gledajući na njega kao na ČOVJEKA.

volimjajce.com

Povezani Članci

O Bleiburgu se, dakako, sve zna, Tko želi znati. Evo, usred Sarajeva priznao ga je i jedan zlatni ljiljan. Čak!

Volim Jajce

Obilježena 27. obljetnica stradanja pripadnika jajačke brigade

VJ Urednik 1

ODRŽAN SVEČANI PRIJEM POVODOM BOŽIĆNIH BLAGDANA

Volim Jajce
Učitavanje....