Volim Jajce
Aktualno BiH

dm prodavnica u Jajcu preseljena na novu adresu

dm prodavnica u Jajcu preseljena na novu adresu

15% popusta na ukupnu kupovinu do 20.7.

Zbog rekonstrukcije glavne ulice, dm prodavnica u Jajcu je preseljena u novi objekt te će od četvrtka 18.7.2019. kupcima biti dostupna na adresi Slavka Jelice Švabe bb. Prodajni prostor uvećan je za više od 80 m², a novost je to da će kupci na raspolaganju imati i veliki parking sa 25 parkirnih mjesta.

U novom prodajnom objektu, koji će u potpunosti biti na jednoj etaži, kupci će moći potražiti željene proizvode iz širokog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, bebe i kućanstvo te iz segmenta zdrave ishrane. Ponuda postojećih asortimana parfema, proizvoda za bebe i kućne ljubimce bit će proširena, a noviteti u dm prodavnici su dekorativni proizvodi brendova trend IT UP i Aura te sportska hrana, donje rublje, kozmetičke torbice, svijeće, ukrasni papiri i osvježivači prostora.

Povodom početka rada preseljene dm prodavnice, u periodu od 18. do 20.7.2019. dm je za sve kupce osigurao popust od 15% na ukupnu kupovinu, a do 25.7.2019. nagradnu igru u kojoj najsretniji mogu osvojiti vrijedne nagrade. Prva nagrada je frižider Gorenje, druga pekač za hljeb Gorenje dok preostali fond nagrada čini deset dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

Na dan otvorenja dm prodavnice svi posjetitelji imat će priliku da iskoriste i dodatne pogodnosti, poput posebne ponude 1+1 gratis proizvoda ali i kupovine po UVIJEKPOVOLJNO cijenama. Za svaku kupovinu iznad 30 KM, kupci ostvaruju pravo na učešće u kolu sreće, gdje mogu osvojiti vrijedne poklone, dok će svi sa računom većim od 50 KM na poklon dobiti dm peškir. Već uobičajeno prilikom otvorenja dm prodavnica, umjesto plastičnih vrećica kupci će uz svaku kupovinu dobiti dm trajni ceker.

No, ni to nije sve. Svim zainteresiranim damama u periodu od 12 do 18 sati dm poklanja besplatno šminkanje sa trend IT UP proizvodima, a planirana je i zabava za najmlađe. Oni će imati priliku da se od 12 do 18 sati zabave uz oslikavanje lica i modeliranje balona uz klauna i maskote.

Radno vrijeme preseljene dm prodavnice u Jajcu, na adresi Slavka Jelice Švabe bb, je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat, dok će nedjeljom ova prodavnica raditi od 10 do 17 sati.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za trinaest godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s 675 zaposlenika i 73 prodavnice u 42 grada te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2017/18. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 161,4 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, Mivolis, trend IT UP, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Saopštenja za javnost na raspolaganju su Vam na

www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/, a arhiva fotografija na

www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/slike_za_press/.

Za više informacija molimo Vas kontaktirajte:

Ajla Hadžić, menadžer Marketinga, dm drogerie markt d.o.o.

Tel: 033/778 300, e-mail: [email protected]

Alena Kulenović – Delić, PR Manager, agencija McCann

Tel: 033/267 121, e-mail: [email protected]

volimjajce.com

Povezani Članci

557.obljetnice krunidbe posljednjeg bosanskog kralja Stjepana Tomaševića.

Volim Jajce

ARTIZANSKI ZLOČINI: U tri dana strijeljali smo 30. 000 ustaša, četnike smo zarobili, ali nitko nije ubijen

Volim Jajce

ENVER KAZAZ: Turska je nad Bošnjacima počinila elitocid

Volim Jajce
Učitavanje....