Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce Politika

BOŠNJAČKE STRANKE PODRŽAVAJU BEZAKONJE

Danas, 24. 04. 2018. godine  na nastavku 5. redovite sjednice Općinskog vijeća Jajce bošnjačke stranke jednonacionalnim glasovima podržale su inicijativu za izmjenu Regulacijskog plana naselja Volijak s konačnim ciljem legaliziranja bespravno izgrađenih objekata i tako potvrdili svoj stav prema zakonima ove države.

Naime, navedena inicijativa usvojena je s 13 glasova bošnjačkih vijećnika (SDA. SBB, SBiH i SDP) dok su vijećnici  iz reda hrvatskog naroda bili suzdržani.

Ovo je samo jedan od primjera gdje bošnjačke stranke pod svaku cijenu ostvaruju svoje nacionalne interese, ne mareći ni za zakone koji bi trebali vrijediti za svakog u ovoj državi, a kamo li za mišljenje drugih konstitutivnih naroda.

Podsjećanja radi, u naselju Volijak pred očima javnosti izvršeno je flagrantno kršenje svih propisa iz oblasti urbanizma, prostornog uređenja i graditeljstva, poptisivane su peticije radi sprečavanja istog, uzalud obavještavane inspekcije sa svih razina.  Štoviše, izvođači tih nezakonitih aktivnosti priznali su kako nemaju nikakvu dokumenatciju za gradnju, i izgleda su bili potpuno u pravu. Ne treba im nikakav zakon,  rješenje, suglasnost ili neka dozvola dok god imaju 13 ruku u Općinskom vijeću i načelnika koji blagoslivlja njihovo bezakonje.

Povezani Članci

Ladan: , Koja zamlja korona virus nema

Volim Jajce

Nova nogometna nada Gabriel Čavar dobio poziv hrvatskog izbornika U-18

Volim Jajce

JAJCE: Večeras koncert “Balkan Madness – BH edition”

Volim Jajce
Učitavanje....